Translate

יום שני, 7 בנובמבר 2022

קבוצת שטיר גאה לארח את אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 38 אשר ייערכו בתאריכים 22-24 בנובמבר, אקספו תל אביב מאת: שרית יוכפז

 



קבוצת שטיר גאה לארח את אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 38

אשר ייערכו בתאריכים 22-24 בנובמבר, אקספו תל אביב

 

שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון ה- 38, הינו הבמה המרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי.

האירוע בארגון ובייזום קבוצת שטיר, יכלול השנה את תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס, food pack ו-Bake & Cake  ויתקיים ב-22 - 24 בנובמבר באקספו תל אביב.

 

גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר לארגון כנסים ותערוכות בינלאומיות""אנו גאים לקיים שוב בפעם ה-38 את האירוע הגדול של ענף המזון. מדובר בסדרת אירועים אשר מהווים במה מרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי בהשתתפות בכירי ענפי המזון והקמעונאות בארץ ובעולם."

 

השנה ישתתפו חברות רבות מן העולם –ארה"ב, תאילנד, הודו, יוון, ברזיל,  סרי לנקה, בלגיה, לטביה, פולין, רוסיה, תורכיה ומהרשות הפלסטינית.

 

עשרות חברות מובילות מישראל ומחו"ל ומעולמות התוכן השונים כבר הבטיחו את השתתפותן באירוע הגדול של הענף, ביניהן: א. סיימן, אוניברסל, שטראוס קפה, שטראוס מים (תמי 4), אורנת, קפה לנדוור, מור קפה, ד"ר פלפל חריף, פיצוחי זארובי, מרינה פטריות, עמינח, ברינקס, ועוד.

 

באירוע המוביל את תעשיית המזון והמשקה בישראל, תעשיות האירוח ותעשיות הקמעונאות, יוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן יוצגו חידושים בתעשיית המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד וטכנולוגיות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד.

 

השנה תתקיימנה 5 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה

FOOD PACK& FOOD LOGISTICS  התערוכה המקצועית לאריזה, לוגיסטיקה, הובלה ושילוח של מזון ומשקאות

 

במקביל לתערוכות מתוכננים להתקיים ארבעה אירועים וכנסים מקצועיים:





 

  1. כנס קמעונאות- ענף המזון

יום ג', 22 בנובמבר, 2022

מנחה הכנס: אלי מרום, בעלי חברת סינרגיה.

בין ההרצאות בכנס:

  • קמעונאות המזון בישראל ב"עין הסערה"- פאנל בהשתתפות מנכ"לים מובילים בקמעונאות המזון.
  • השינויים בהתנהגות הצריכה והקנייה בעידן של אינפלציה ויוקר מחיה.
  • רגולציה וחסמים בענף המזון- האם הם הכרח המציאות?
  • ריאיון אחד על אחד על מנכ"ל קבוצת תנובה.
  • משמעויות החדירה של רשתות בינלאומיות לישראל.
  • מודלים עסקיים חדשניים של הפצה וניהול בקמעונאות.
  • פאנל טכנולוגיה- בהשתתפות חברות טכנולוגיה וחברות הזנק שמתמחות בקמעונאות המזון.
  • התפתחות המותג הפרטי בישראל מול המותגים המובילים- איום או הזדמנות?
  • תקשורת שיווקית בנקודות המכירה- אמצעים חדשנים בנראות וחוויית לקוח.

בין המשתתפים: אוריאל לין נשיא איגוד לשכות המסחר, אייל מליס, מנכ"ל קבוצת תנובה, ראובן שליסל, יו"ר ענף המזון איגוד לשכות המסחר, אייל רביד, מנכ"ל ובעלים ויקטורי, איתן יוחננוף, מנכ"ל ובעלים יוחננוף, רמי לוי, מנכ"ל ובעלי רשת רמי לוי שיווק השקמה, ליאור יוגב, מנכ"ל AM PM, דורין פישר, סמנכ"לית שיווק QUIK, חן לב עמי, מייסדת ומנכ"לית יאמי ועוד.

(מצ"ב תכניה לכנס)

 

  1. ועידת איגוד בתי המלון והתיירנות

יום ד', 23 בנובמבר, 2022

מנחה הכנס:  גב' פנינה שלו, דוברת איגור בתי המלון והתיירנות.


בין ההרצאות בכנס:

  • תפקיד האקדמיה בהכשרת כוח-אדם מקצועי לענף המלונאות.
  • הנגשת עולם התיירות והמלונאות לאנשים עם מוגבלויות פיזיות, קוגניטיביות ורגשיות
  • שיווק ערים כמנוף לקידום תיירות בינלאומית לישראל
  • חזון ויעדים לפיתוח התיירות בנגב ובגליל
  • התייעלות אנרגטית בבתי מלון - מערכי אנרגיה: איכות סביבה וחיסכון כספי
  • טרנדים קולינאריים חדשים בבתי המלון
  • פאנל מומחים: תעשיית התיירות ובתי המלון - ממשבר לצמיחה, בהשתתפות: מר יעקב אמסלם, מנכ"ל אמסלם טורס, מר ישי ברנע, מנכ"ל מלון יהודה, מר ינון מעוז, בעלים משותף אברהם הוסטל, מר דני אמור, יו"ר לשכת מארגני תיירות נכנסת לישראל, מר פיני שני, סמנכ"ל בכיר במשרד התיירות.

 

  1. כנס איגוד המסעדות ה—12 צניחה במציאות משתנה

יום ד', 23 בנובמבר, 2022


בו תוענק אות מפעל חיים לשף שלום קדוש

בהנחיית אדווה דדון


בין הדוברים: רותי ברודו, חיים כהן ואהובה תורג'מן.

יישא דברי ברכה: מר רון חולדאי, ראש עיריית תל אביב- יפו.


ב"ה- אגיע לכנס .


קבוצת שטיר גאה לארח את אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 36

אשר ייערכו בתאריכים 26 - 28 בנובמבר, אקספו תל אביב (גני התערוכה)

 

שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון ה- 36, הינו הבמה המרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי.

האירוע בארגון ובייזום קבוצת שטיר, יכלול השנה את תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-Bake & Cake  ויתקיים ב-26 - 28 בנובמבר באקספו תל אביב (גני התערוכה).

 

גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר לארגון כנסים ותערוכות בינלאומיות:

 "אנו שמחים לקיים זו השנה ה-36 את שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון. מדובר בסדרת אירועים אשר מהווים במה מרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי בהשתתפות בכירי ענפי המזון והקמעונאות בארץ ובעולם."

 

עשרות חברות מובילות הבטיחו את השתתפותן באירוע, ביניהם: החברה המרכזית למשקאות – blanc 1664 , יקבי תשבי, Valrhona Chocolate (ולרונה), קפה לנדוור, הטחנות הגדולות של א"י, קמח שטיבל, פוליבה, עמינח, מילניום, קירוסקאי-פלבמ, ועוד.

 

כמו כן, השנה קבוצת שטיר גאה לארח מציגים ומשלחות בינלאומיות ובהן עשרות חברות זרות ממדינות שונות: איטליה, האיחוד האירופי, אנגליה, ארגנטינה, ברזיל, צ'כיה, רוסי, תורכיה ועוד. ניתן לומר שנמשכת המגמה של חברות בינלאומיות אשר רואות בישראל יעד אסטרטגי לקידום פעילותן בשווקים בינלאומיים ובהתמקדותן בצרכן הישראלי בפרט כגורם משמעותי בעולם הגלובאלי.

 

באירוע המוביל את תעשיית המזון והמשקה בישראל, יוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן יוצגו חידושים בתעשיית המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד וטכנולוגיות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד.

 

השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:


ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה

 

  1. הכנס השנתי של התאחדות בעלי האולמות וגני האירועים
  2. צילום גרוסמן קונסטטין
  3. מאת שרית יוכפז

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה