Translate

יום שני, 29 ביולי 2019

מתכון להכנת לביבות תרד בריאות וטעימות מאת הרבלייף . מאת: שרית יוכפז



מתכון להכנת לביבות תרד בריאות וטעימות
מאת הרבלייף
עלים ירוקים הם מקור עצום לרכיבים תזונתיים; הם עשירים בברזל, סידן, סיבים תזונתיים וויטמינים רבים. הם מסייעים בהפחתת הכולסטרול, משפרים את רמת האנרגיה, שומרים על בריאות העיניים ומרפאים דלקות, בנוסף לתועלות בריאותיות אחרות. כמו כן, הם מכילים רכיבים אנטי-דלקתיים שמסייעים בהגנה על הלב.
חברת הרבלייף המתמחה בתזונה, בריאות וסגנון חיים,  חושפת מתכון קל להכנה של לביבות תרד בריאות וטעימות, שגם מבוגרים וגם הילדים יאהבו:
מרכיבים: (12 מנות) :
400 גרם עלי תרד טריים
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל
1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:
לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
לסחוט את התרד.
להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולטחון קצת עד שמתקבלת בלילה אחידה.
לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.


תגובה 1:

  1. אני תמיד שומעת על היתרונות של העלים הירוקים, הם באמת עשירים במינרלים אבל יחסית הם נספגים מעט. בגלל זה כדאי להשתמש בתוספים כמו הסידן האמורפי ותוספי ברזל, מגנזיום וספירולינה.

    השבמחק