עם מנכ"ל קבוצת שטיר-גיל שטיר
לראשונה: סין, הודו ופרו בתערוכת ישראפוד
שנפתחה הבוקר במרכז
הירידים בתל אביב
עם שגריר פרו וקונסול מסחר ותיירות מריו ורגס במסיבת עיתונאים
יח"צ רני רהב
פרו חושפת מוצרי בריאות חדשים סופר פוד מהרי האנדים לשוק הישראלי.
החל מתירס סגול ותותי אינקה מפרו ועד מכשיר המזהה
חיידקים במזון כבר בשלב הייצור - מעל 200 מציגים מהארץ ומהעולם יציגו בתערוכה
הבינלאומית הגדולה ביותר למזון בישראל בין התאריכים 29.11-1.12.16
גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר לארגון כנסים
ותערוכות בינלאומיות: "אנו גאים ושמחים לפתוח היום את שבוע תעשיות המזון והארוח ותערוכות
ישראפוד והוטקס 2016. מסורת של 33 שנים בה לוקחים חלק מיטב יצרני ויבואני המזון
והמשקאות בעולם ובישראל, שמציגים במקום את מיטב החידושים בתחום
המזון והמשקאות לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק
המקצועי. בנוסף לשוק המקומי, נרשמת התעניינות רבה מצד חברות בינלאומיות
המעוניינות להיכנס עם מוצריהן לשוק הישראלי ובינן חברות מגרמניה, הונגריה, יוון,
ליטא, פולין, סין, תורכיה, רוסיה, הודו, פרו וכולל מהרשות הפלשתינאית. זאת כפועל
יוצא מכך, שענף המזון הישראלי ידוע בחדשנותו והקהל הישראלי אוהב להתנסות, להקדים
ולאמץ מוצרים ושירותים חדשים."
ישראלה שטיר, נשיאת קבוצת שטיר לארגון כנסים
ותערוכות וגיל שטיר, מנכ"ל הקבוצה הכריזו היום בתל אביב על פתיחת תערוכת
ישראפוד התערוכה הבינלאומית למזון ומשקה
זו השנה ה-33 ברציפות בנוכחות ראשי תעשיית המזון הישראלי
בכנס משתתפות חברות מובילות בתחום המזון
והמשקה כמו גם הציוד והשירותים הנלווים לתעשיית האירוח, השוק המוסדי וענף
הקמעונאות, ובינן: קבוצת שטראוס, דיפלומט, שסטוביץ', מאפית ברמן ועוד. מתחום השירותים
והטכנלוגיות חברות כמו ברון אוקיי, כרמל דיירקט, קיטשן ליין, עמינח, קירוסקאי,
נירומטל ועוד חברות ומותגים רבים.
בנוסף
תתקיים במסגרת שבוע תעשיות המזון גם תערוכת הוטקס לציוד, שירותים וטכנולוגיות
לתעשיות האירוח, ענף הקמעונאות והשוק המוסדי וכן סדנאות וכנסים מקצועיים:
·
הוועידה המרכזית ה-III לענף המסעדנות בישראל: אתגרים
כלכליים בצומת קבלת החלטות
·
הוועידה ה-IV לענף המזון והקמעונאות בישראל: אתגרים והזדמנויות בשוק המזון
הישראלי 2017
·
אדריכלות עם טעם של עוד- הכנס השנתי ה-VI לאדריכלים ומעצבי פנים:
עיצוב ושימור אדריכלי בבתי מלון ובמסעדות
·
אורח מיוחד – השף הצרפתי טיירי דראפו, בעל שני
כוכבי מישלן שיעביר במקום סדנאות הדגמה קולינריות
ייחודיות
ישראפוד מתכבדת לארח שפים בינלאומיים בהרצאות מפתח וסדנאות
הדגמה:
1.
השף טיירי דרפו Chef Thierry Drapeau - Two Michelin Stars
& Grand Chef
Relais & Châteaux
מן הים ומן האדמה עם נגיעות פרחים - סדנאות הדגמה קולינריות
ייחודיות:
ייחודו
של שף דרפו בשילובם של פרחי מאכל ועשבי תיבול במטבחו המעודן והססגוני. במטבחו זה
השטוף בזיכרונות ילדותו, הוא יוצר חגיגה של צבעים מרהיבים, ניחוחות, וטעמים עמוקים
ה"מתפוצצים" בפה בכל טעימה.
שף
דרפו תר ללא לאות אחר החדשנות, היצירתיות והקלילות שבבישול, תוך הקפדה על הנראות
בצילחות ואיכותם של חומרי הגלם.
מנותיו
מעניקות חוויה פנימית עשירה של תחושות, רגשות ועונג אנושי צרוף, אותם יחלוק
בסדנאותיו אלו עם הקהל הישראלי.
הסדנאות תתקיימנה בתאריכים: 29.11.16 וה-30.11.16
כנסים מקצועיים המתקיימים במקביל לתערוכה:
·
הוועידה המרכזית ה-III לענף המסעדנות בישראל:
אתגרים כלכליים בצומת קבלת החלטות
הכנס יעסוק בנושאי קבלת החלטות להקמת עסק,
בחירת המיקום, שיקולי כדאיות בנושאי זכיינות או הפעלה עצמאית, ניהול עלויות
כח האדם ועוד נושאים רבים ומגוונים.
יו"ר הכנס: שמוליק מרקוס, מנכ"ל
ובעלים, חברת הייעוץ Restotel
בין הדוברים בכנס: אורן ירושלמי שף מסעדת הרברט סמואל ירושלים, דוריאן קופיט, מנכ"ל,
רשת קפה רוטשילד, אהובה תורג'מן, מנכ"לית, קבוצת BBB, איתי יונס, בעלים, רשת אצה סושי בר ועוד.
הכנס יתקיים ב-29.11.16
·
הוועידה ה-IV לענף המזון והקמעונאות בישראל:
אתגרים והזדמנויות בשוק המזון הישראלי 2017
הועידה מתקיימת בשיתוף עם איגוד לשכות
המסחר.
בין נושאי הכנס: אפליקציית SuperSmart לסריקת המוצרים בעודם בעגלה, פתיחת השוק ליבוא,
מ-0 עד 5- זה כאן כדי להישאר, איך לשמור על רלוונטיות בעולם מזון דינמי? נקודת מבט
של שף, מגמות עדכניות בעיצוב אריזות למוצרי צריכה, טכנולוגיות בשירות עולם
הקמעונאות: ישראל בהשוואה לעולם, ניהול אשראי לקוחות בשוק המזון לאחר עידן מגה
ועוד.
דוברים בכנס: יו"ר הועידה: מר ראובן שליסל,
יו"ר ענף המזון, חבר נשיאות, איגוד לשכות המסחר.
עו"ד אוריאל לין, נשיא, איגוד לשכות המסחר.
מנחה הכנס: מר עופר גל, מייסד ובעלים, קבוצת הדיה.
בין המשתתפים: מר יהודה לניאדו, מנכ"ל אושר עד, מר רמי לוי מנכ"ל רמי
לוי שיווק השקמה, מר אירם גרייבר, נשיא חברת ויליפוד, ניצן גולדברג, סמנכ"ל
מכירות, קבוצת תנובה, גב' ליאורה בירנהק-מרקוס, מנכ"לית חברת מנעמים, מר אבי
כץ, נשיא קרן הגשמה ומייסד קופיקס, מר פיליפ בולקיה, מעצב וממתג, מנכ"ל חברת Neo Group, מר עופר גל, מייסד ובעלים קבוצת הדיה, הגב' חגית לוין,
מנכ"ל בסס"ח, החברה הישראלית לביטוח אשראי, מר ארז לוי, יועץ פיתוח
עסקי, חברת Pro Man-U, פתרונות אריזה ועיטוף
מתקדמים, מר עידו תורן, סמנכ"ל שרותי מידע, חברת STORENEXT.
הכנס יתקיים ב-30.11.16
·
אדריכלות עם טעם של עוד- הכנס השנתי ה-VI לאדריכלים ומעצבי פנים:
עיצוב ושימור אדריכלי בבתי מלון
ובמסעדות
הכנס נערך בשיתוף אגודת אדריכלי הפנים בישראל.
יו"ר הכנס: אדריכלית ומעצבת פנים עדנה לרמן (אתגריו של
היזם בזירת המלונאות הישראלית).
אורח כבוד: מר אלי גונן, נשיא התאחדות המלונות
בישראל
דוברים בכנס: מעצב הפנים מיכאל אזולאי, (כל מלון והסיפור
שלו: כשקונספט הופך למציאות), מעצב הפנים גד הלפרין (עיצוב חללי הסעדה בעידן
החדש), אדריכלית הפנים לאה מלר (שימור ועיצוב בתי מלון- מלון ELMA- זיכרון יעקב ומלון king David
בירושלים), Eng. גולן ברזובסקי, יו"ר
ארגון חשמל ותאורה, התאחדות המלאכה והתעשייה בישראל ומנכ"ל TerraLed (תאורת אווירה בעידן ה-LED
במסעדות בבתי מלון& תאורה מחמיאה לתצוגות מזון)
הכנס
יתקיים ב-1.12.16