יום שני, 17 בפברואר 2020

מגמת ה- טבעונות והפחתת צריכת בשר בישראל בעלייה אסם נסטלה פרופשיונל משיקה שלושה מוצרים טבעוניים חדשים למטבחים מקצועיים : קציצה טבעונית בסגנון בקר, שווארמה טבעונית, אבקת קוקוס מאת שרית יוכפז


מגמת ה- טבעונות והפחתת צריכת בשר בישראל בעלייה
אסם נסטלה פרופשיונל משיקה שלושה מוצרים טבעוניים חדשים למטבחים מקצועיים : קציצה טבעונית בסגנון בקר, שווארמה טבעונית, אבקת קוקוס

טבעונות היא אחת מהמגמות היותר בולטות בדרישת הצרכנים וכתוצאה, מכך יש ביקוש הולך וגובר למוצרים מבוססי רכיבים טבעוניים במטבחים מקצועיים. צרכנים מתקשים למצוא תפריט טבעוני מושך, טעים ומגוון לאורך כל ימות השבוע. כהיענות למגמה המתחזקת, אסם נסטלה פרופשיונל משיקה שלושה מוצרים טבעוניים חדשים.

קציצה טבעונית בסגנון בקר: יש מגוון מאד מצומצם של מוצרים המציעים מענה לקציצת בקר טבעונית. הקציצה החדשה מציעה לכם קציצות  טבעוניות בסגנון בקר, המשתלבים נהדר במגוון מתכונים  להקפצה במחבת, אפייה בתנור או בישול. הקציצות בעלות מרקם וטעם מצוינים הדומים מאד לבקר, הן עשירות בחלבון 19 גר' חלבון במנה .זמן הכנה והבישול קצר מאד. ניתן להגיש במבחר מנות עשיר משביע ומפנק.

שווארמה טבעונית: המוצר המוכר והאהוב של טבעול גם בגרסה טבעונית. המוצר החדש זהה במראה במרקם ובטעם לשווארמה אמיתית. פתרון נהדר לשווארמה בכל סגנון פיתה, לאפה בצלחת ובתבשילים שונים. המוצר מגיע בתיבול אותנטי שמשתלב נפלא עם המטבח הישראלי . השווארמה עשירה בחלבון ומכילה כ-25 גר' חלבון במנה.

אבקת קוקוס: אותם. המוצר החדש של אסם נסטלה פרופשיונל מציע פתרון להכנת למגוון מנות החל ממרקים, סלטים, מנות עיקריות ואפילו קינוחים טבעוניים. אבקת הקוקוס מיוצרת  מקוקוס טרי, נקטף ונארז בתוך 5 שעות לשמירה על טריות מרבית. אבקת הקוקוס החדשה מאפשרת שימוש
בשלושה אופנים : אבקת תיבול, מי קוקוס וקרם קוקוס.


אסם נסטלה פרופשיונל מציעה ללקוחותיה מגוון רחב של פתרונות למטבח המקצועי. הפתרונות הללו מתבססים בראש ובראשונה על סל מוצרים רחב ועל מידע מקצועי אותו צברנו מהיכרות עם הלקוחות שלנו. בעזרת צוות המומחים שלנו, אנחנו מספקים ללקוחותינו תמיכה בבניית תפריטים מגוונים ועדכניים, העשרת החוויה הקולינארית והתאמת קונספטים שיווקיים לכל לקוח.
לפרטים נוספים, היכנסו לאתר האינטרנט www.osemnp.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה